RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:03:48    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 27 augustus 2011 17:37 uur, laatst gewijzigd op 28 augustus 2011 11:14 uur

Zeskamp met friet in Lennisheuvel

Zeskamp met friet in Lennisheuvel

Op de foto: Het bierspel: een groot succes bij de leden van buurtvereniging Het Gescheurd Hemd. (Foto: Peter de Koning).

Buurtvereniging Het Gescheurd Hemd in Lennisheuvel vierde zaterdag haar twintigjarig bestaan. In de speeltuin aan de Dorsvlegel werden een ballonnenwedstrijd en zeskamp gehouden. Ook was er live muziek én trakteerde een mobiele frietkraam de leden van de buurtvereniging op frietjes.

Een beetje beteuterd keken de organisatoren van het festijn om twee uur naar de donkere wolken boven de speeltuin. ,,Regen, dat verwacht je toch niet eind augustus?” zei Marcel Roos van de organisatie. ,,Toen we ons tienjarig jubileum vierden, was het heel warm, dat was toch fijner. Ach, tussen de buien door wordt het vast heel gezellig.”

En dat was zeker het geval. Een groot deel van de 75 huishoudens die lid zijn van de vereniging, deden mee aan de activiteiten. Tijdens de mini-zeskamp stond onder meer darten, volleybal, een race met een skippybal op het programma en een brandweerspel. Hierbij werd vooral veel gelachen. ,,De officiële regels van volleybal zijn komen te vervallen”, lachte Werner Dekkers. ,,Er staan meer dan zes spelers in het veld én de bal wordt ook over gekopt en gegooid. Maar het gaat om het plezier en dat we gezellig samen bezig zijn.”

Het middagprogramma duurde tot 18.30 uur. ’s Avonds werd in gemeenschapshuis Orion een discoavond voor de volwassenen gehouden. Zondag is er een fietstocht met afsluitende brunch.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Olieenzo Doornmalen electro Beleef Boxtel Proef Culinair Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies