02:50:49    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 februari 2014 08:53 uur, laatst gewijzigd op 07 februari 2014 08:54 uur

Zesde Repair Café bij Het Goed

Zesde Repair Café bij Het Goed

Kringloopwinkel Het Goed aan de Industrieweg 6 in Boxtel is zaterdag 15 februari het decor van het Repair Café. Op initiatief van Het Goed en Transition Town Boxtel kunnen bezoekers kapotte spullen van thuis meenemen en aanbieden ter reparatie.

Het Repair Café wordt voor de zesde keer gehouden en beoogt inwoners bewust te maken van hergebruik. Minder spullen weggooien en zelf dingen leren repareren zijn de uitgangspunten van het initiatief. Tussen 12.00 en 16.00 uur staan hobbyreparateurs en een naaister klaar om kleine meubels, kleding, fietsen en elektrische apparaten te repareren.

De bedoeling van het Repair Café is uitdrukkelijk dat bezoekers geleerd wordt dat veel dingen zelf hersteld kunnen worden. ,,Alles wat het niet meer doet, behalve klokken, maakt kans op een geslaagde reparatie”, zegt Johan de Dreu, een van de initiatiefnemers. ,,Het helpt als de handleiding van een apparaat meegebracht wordt. Het Goed zorgt voor koffie en cake.” (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen