RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:29:01    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 22 juni 2014 09:54 uur, laatst gewijzigd op 22 juni 2014 09:55 uur

ZLM Toer op weg naar Boxtel

ZLM Toer op weg naar Boxtel

Op de foto: De opbouw van de finish is zondagochtend begonnen in de Stationsstraat. Kort na 13.00 uur wordt de eerste doorkomst van het peloton verwacht, de finish rond 15.00 uur. (Foto: Marc Cleutjens).

De Ster ZLM Toer finisht zondag 22 juni voor de derde keer in het centrum van Boxtel. Zondagochtend is rond 09.00 uur een begin gemaakt met de opbouw van de finishzone, waar het peloton ook driemaal zal passeren.

De organisatie van de Ster ZLM Toer ontving haar gasten en sponsors zondagochtend in partycentre Denziz. Onder hen de winnaars van de Brabants Centrum-quiz: Max Michiels en Jan Baaijens. Zij rijden met hun vrienden Bart Steens en Erik Jansen mee in een van de vijftioen gastenauto's.

Het algemeen klassement in de Ster ZLM Toer wordt momenteel geleid door Philippe Gilbert, die zaterdag de vierde etappe naar de stuwdam van La Gileppe in de Ardennen won en de leiderstrui overnam van Marcel Kittel. Gilbert rijdt dus in de gele trui naar Boxtel.

Opvallend detail in het peloton: alle auto's van de organisatie zijn voorzien van een extra sticker waarop vermeld staat 'Gas erop! Geen schaliegas'. Een idee van de organisatie, die nauw samenwerkt met de gemeente Boxtel, zo vertelde voorzitter Anton Ganzeboom van de organisatie.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Beleef Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank