RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:55:45    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 14 juni 2013 14:58 uur, laatst gewijzigd op 14 juni 2013 21:54 uur

ZLM Toer finisht zondag in Boxtel

ZLM Toer finisht zondag in Boxtel

Op de foto: Tijdens de huldiging na de Ster ZLM Toer van vorig jaar stroomde de Markt in Boxtel vol met mensen. (Foto: Albert Stolwijk).

Ook dit jaar komt de etappekoers Ster ZLM Toer weer naar Boxtel. Zondag 16 juni finishen de renners in de Stationsstraat, nadat ze al twee keer eerder via Olland en Liempde door Boxtel zijn gekomen. Tijdens het wielerevenement zijn de winkels in het centrum geopend. Ook wordt er meerdere keren een fietsstuntshow gehouden op de Markt.

Omstreeks 13.42 worden de wielrenners de eerste keer verwacht in Liempde. Om 14.24 zijn de renners opnieuw in Liempde en rijden ze dezelfde weg richting Boxtel. Vervolgens wordt nog een kleine lus richting Sint-Oedenrode gemaakt. Via de Slophooseweg, Kasterensestraat, Molendijk, Boxtelseweg, Nieuwstraat, Dorpsstraat, Barrierweg en Oude Rijksweg fietsen de deelnemers naar de Eindhovenseweg, Keulsebaan, Parallelweg Zuid, Stationsstraat, Baroniestraat naar de finish in de Stationsstraat.

Tijdens de Ster ZLM Toer kunnen bezoekers op de Markt kijken naar een fietscross stuntshow. Deze wordt om 13.00, 13.45, 14.30 en 15.00 uur uitgevoerd. Vervolgens vindt hier de huldiging van alle winnaars van de verschillende klassementen in de Ster ZLM Toer plaats. Burgemeester Mark Buijs verzorgt de prijsuitreiking om 15.30 uur. Een kwartier later worden alle Boxtelse deelnemers aan Alpe d'HuZes in het zonnetje gezet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Olieenzo Huidtherapie Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geld en Makelaardij Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen