RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:46:06    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 24 juli 2012 15:09 uur, laatst gewijzigd op 24 juli 2012 15:14 uur

Xenos wordt volgestouwd

Xenos wordt volgestouwd

Op de foto: Volop bedrijvigheid om de Boxtelse Xenos-vestiging klaar te stomen voor de opening op zaterdag 28 juli. (Foto: Henk van Weert).

Deze week wordt met man en macht gewerkt om de Boxtelse Xenos-vestiging in te ruimen. De winkel is zaterdag 28 juli voor het eerst voor publiek toegankelijk. Dinsdag parkeerde rond het middaguur een vrachtauto met aanhanger in het smalste deel van de Stationsstraat om talloze lege rolcontainers en verpakkingsmateriaal af te voeren.

Dat Xenos opent op de plek waar voorheen Blokker was gevestigd, is niet verwonderlijk. De winkelketen is immers een onderdeel van het Blokker-concern. De grote terugspringende pui van glas is verdwenen en door de motieven van metselwerk op de bovenverdieping terug te laten keren in de gevel op de begane grond is een fraaie nieuw winkelfront gevormd.

Ook het aangrenzende pand waar voorheen lunchroom Olly's was gevestigd maakt voortaan onderdeel uit van de winkel. Beide panden zijn met elkaar verbonden met een glazen verbinding die een stukje van de rooilijn is opgetrokken. Datzelfde geldt voor de toegang die links van het pand naar het magazijn leidt.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo SNS Bank