01:03:31    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 30 juni 2011 17:20 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2011 09:54 uur

Worstenbrood voor inzet na noodweer

Worstenbrood voor inzet na noodweer

Op de foto: Wethouder Wilie van de Langenberg (midden) en gemeentevoorlichter Bas Schel (links) delen worstenbroodjes uit aan medewerkers van de afdeling Openbare Werken. (Foto: Albert Stolwijk).

Wethouder Willie van de Langenberg heeft donderdagmiddag een bezoek gebracht aan de gemeentewerf op bedrijventerrein Ladonk om alle medewerkers van de afdeling Openbare Werken en ook van de betrokken loonbedrijven te bedanken voor hun inzet tijdens en na het noodweer van dinsdagavond.

Als blijk van waardering deelde Van de Langenberg worstenbroodjes uit. ..Jullie hebben je met man en macht ingezet om alles op te ruimen en Boxtel weer schoon, begaanbaar en veilig te maken.”

Hoewel er nog veel werk ligt te wachten, wilde Van de Langenberg donderdagmiddag namens het gemeentebestuur alvast zijn dank uitspreken richting de medewerkers van Openbare Werken. ,,Dezelfde mensen die dinsdagavond en -nacht aan het werk moesten om de ravage op te ruimen, waren woensdag weer van de partij. Daarbij was geen sprake van paniek en werden de werkzaamheden in goede banen geleid en uitstekend georganiseerd door zowel Openbare Werken als de brandweer”, zei de wethouder.

Hij vervolgde: ,,Toen het woensdag weer licht werd, bleek pas echt hoe groot de ravage was en de schade aan gebouwen, auto’s en wegen. Deze operatie was bij jullie gelukkig in heel betrouwbare handen. Iedereen deed wat hij moest doen. Gelukkig hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.”

De wethouder gaf ook aan dat mensen vanwege het noodweer tot het einde van de week hun snoeihout gratis kunnen afleveren bij de milieustraat.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Alfa Beleef Boxtel Podium Boxtel TopSlank Filipe Geld en Makelaardij Elan Bikes support EmielTechniek Geerts advies Doornmalen electro Olieenzo Toverboom Huidtherapie Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht