RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:20:36    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 21 september 2014 12:06 uur, laatst gewijzigd op 22 september 2014 16:52 uur

Wordt Yvonne smaakheld?

Wordt Yvonne smaakheld?

Op de foto: De Boxtelse Yvonne Hopstaken werd in juni gekozen tot ’Brabantse Held van de Smaak’. Rechts juryvoorzitter Geert Braks. (Foto: Monique Jansen/Stuurgroep LIB).

De Boxtelse kok Yvonne Hopstaken werd in juni uitgeroepen tot ’Brabantse Held van de Smaak’, een jaarlijkse verkiezing die door de Week van de Smaak wordt gehouden. Hopstaken, werkzaam bij kloosterhotel Zin in Vught en eigenaar van ’Eet wat bij je past’, vertegenwoordigt Noord-Brabant tijdens de Week van de Smaak tussen 27 september en 5 oktober.

De Week van de Smaak is een jaarlijks evenement waarbij gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht van een breed publiek. De nadruk ligt op ambachtelijke, seizoensgebonden, natuurzuivere, duurzame en streekgebonden producten.

Het thema van de Held van de Smaakverkiezing is dit jaar ’bonen en peulvruchten’. De Boxtelse maakte eerder een extra grote burger van kapucijners die de jury met elkaar moest delen. Alle genomineerden voor de Held van de Smaakverkiezingen worden opgeroepen om stemmen te verzamelen. Dit kan via www.weekvandesmaak.nl/finalisten-2014. Mensen die de burger zelf willen proeven, kunnen zich inschrijven voor het evenement Picknick in de kloostertuin bij kloosterhotel Zin op 28 september. Meer informatie: www.kloosterhotelzin.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Meubelmakerijdenberg Geerts advies Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen