18:05:18    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 17 februari 2012 15:24 uur

Woninginbraken in Boxtel

In de regio Brabant-Noord werd donderdagmiddag- en avond twaalf keer ingebroken. Deze diefstallen vonden plaats in 's-Hertogenbosch, Vlijmen, Sint-Michielsgestel, Boekel, Oss en Berlicum. In Boxtel werd er ingebroken in een woning aan de Baandervrouwenlaan en de Esscheweg.

Bij een woning aan de Baandervrouwenlaan is donderdagmiddag een voordeur met grof geweld geforceerd. Daar bleek een geldbedrag en wat snoepgoed te zijn meegenomen.

Aan de Esscheweg zijn twee mannen gestoord door de bewoners. De daders liepen om 21.30 uur op het platte dak van de woning. Ze zijn niet binnen geweest en vluchtten weg nadat ze betrapt werden.

Mensen die getuige zijn bij een inbraak, worden verzocht direct 112 te bellen als ze iets verdachts zien of horen. Als mensen op een later tijdstip iets willen doorgeven, dan kan dat via telefoonnummer 0900 - 8844. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Toverboom Beleef Boxtel EmielTechniek Geerts advies TopSlank Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg buisman optiek Olieenzo Alfa Filipe