RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:38:29    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 09 november 2012 09:53 uur, laatst gewijzigd op 10 november 2012 17:55 uur

Woningen in postkantoor Boxtel

Het voormalig postkantoor aan de Prins Bernhardstraat in Boxtel gaat plaats bieden aan vijf stadsappartementen. Dat heeft projectontwikkelaar Stephan Zenden deze week bekendgemaakt. Het winkelpand staat na het vertrek van The Read Shop en Post NL al enige tijd leeg; het pand wordt tijdelijk verhuurd aan een kunstenaar.

Volgens Zenden, die eerdere onder meer bouwplannen ontwikkelde boven Scapino in de Stationsstraat en op de plek van de vroegere sportzaak Brabo aan de Baroniestraat, is het voormalig postkantoor uitermate geschikt om op de begane grond twee- en driekamerappartementen te realiseren die een inhoud van ongeveer 230 kubieke meter en een oppervlakte van 60 vierkante meter hebben. De woningen worden volledig afgebouwd, inclusief moderne keuken, badkamer en toilet.

Zenden geeft aan dat het pand een oppervlakte heeft van 310 vierkante meter. ,,We verdelen het vroegere postkantoor in vijf blokken van 4,40 meter breed. Alle woningen hebben een diepte van ongeveer 15 meter.” Naast het complex komt een afgesloten parkeerterrein waar plaats is voor zeven auto’s; vijf plekken voor bewoners en twee voor bezoekers. ,,Bovendien komt naast het pand een overdekte fietsenstalling.”

De projectontwikkelaar organiseert donderdag 22 november van 19.00 tot 20.00 uur een verkoopavond waar informatie wordt verstrekt over het plan. Kandidaat-kopers krijgen informatie over kleuren, keukens, wand- en vloertegels en elektrisch schakelmateriaal. Meer informatie is verkrijgbaar bij De Wekker Makelaardij en Veldsink-De Lind Adviesgroep.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen