RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:59:18    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 01 januari 2012 11:51 uur, laatst gewijzigd op 01 januari 2012 20:29 uur

Woningbrand in Liempde

Woningbrand in Liempde

Op de foto: De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen voor een schuurbrand aan de Leenhoflaan in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).

De brandweer kreeg op Oudejaarsdag en in de Nieuwjaarsnacht te maken met verschillende brandmeldingen in de regio. Aan de Leenhoflaan in Boxtel werd door voorbijgangers een felle vuurzee in een schuurtje opgemerkt. Een woning aan het Looeind in Liempde kreeg te maken met een brandend dak.

De brandweer zette twee blusvoertuigen in om de brand te bestrijden in het schuurtje aan de Leenhoflaan. De woning op het perceel staat al enige tijd leeg. Het bijgebouwtje moet volgens de brandweer als verloren worden beschouwd.

Bewoners van een woning aan het Looeind in Liempde werden tijdens de Nieuwjaarsnacht opgeschrikt door een brand op het dak. Het vuur werd vermoedelijk veroorzaakt door vuurwerk. De schade bleef beperkt dankzij snel ingrijpen van de brandweer die met groot materieel uitrukte. Naast twee blusvoertuigen werd ook een hoogwerker ingezet om het dak te controleren.

Op Oudejaarsdag waren er verschillende kleine brandincidenten in Boxtel. Zo werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Dr. De Brouwerlaan en een containerbrand aan de Brederodeweg. In beide gevallen was het vuur snel onder controle en was de schade gering.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro SNS Bank Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding