14:06:12    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 10 augustus 2014 14:12 uur, laatst gewijzigd op 10 augustus 2014 17:09 uur

Woningbrand aan de Heult

Woningbrand aan de Heult

De brandweerploegen van Boxtel, Sint-Michielsgestel, Uden en ’s-Hertogenbosch werden zondagmiddag opgeroepen voor een brand in een vrijstaande woning op de Heult in Boxtel. Onduidelijk is wat de oorzaak is van deze brand.

In eerste instantie werden alleen de korpsen van Sint-Michielsgestel en ’s-Hertogenbosch opgeroepen voor een schoorsteenbrand. De ploeg uit Den Bosch nam een hoogwerker mee. Later werd de schoorsteenbrand opgeschaald naar een binnenbrand, waardoor ook brandweerlieden uit Boxtel en Uden in actie kwamen.

Het terrein rondom de woning werd afgezet. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar moest daarna nog nablussen. Onduidelijk is wat voor schade de brand heeft veroorzaakt. Ook burgemeester Mark Buijs van de gemeente Boxtel zou de woning zondagmiddag nog hebben bezocht. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg