09:28:49    zondag, 25 augustus 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 02 januari 2013 03:18 uur, laatst gewijzigd op 02 januari 2013 03:21 uur

Woningbrand aan Het Schild

Woningbrand aan Het Schild

Op de foto: De woonkamer van de woning aan Het Schild (rechts op de foto) is verwoest. Ook is er rookschade aan het pand. De brandweer, politie en ambulance rukten uit. (Foto: Peter de Koning).

De hulpdiensten kwamen in de nacht van dinsdag op woensdag in actie voor een brand in een woning aan Het Schild te Boxtel. De oorzaak was vermoedelijk een brandende open haard. De bewoner van het pand is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een oplettende buurtbewoner zag rond half 2 's nachts een grote vlammenzee voor het woonkamerraam van een huis aan Het Schild. De politie, brandweer en ambulance werden gealarmeerd. Ondertussen wisten buurtbewoners de bewoner van het pand wakker te krijgen. Hij probeerde de boel zelf te blussen, maar werd uiteindelijk door de politie uit het pand gestuurd.

Verschillende wijkbewoners kwamen uit bed om een kijkje te nemen. De brandweer had de brand snel onder controle. Een woordvoerder van de politie gaf aan dat de woonkamer is verwoest en dat er verder veel rookschade is. De bewoner is uiteindelijk afgevoerd met een ambulance. Hij zou rook hebben ingeademd en brandwonden in het gezicht hebben opgelopen. Ook de traumaheli steeg op, maar die werd al snel afgezegd.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo Gemeente Boxtel EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Doornmalen electro