00:26:39    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 juli 2014 15:04 uur, laatst gewijzigd op 08 juli 2014 15:07 uur

'Witte School' Liempde bijna klaar

\'Witte School\' Liempde bijna klaar

Op de foto: Zicht op het bouwplan Witte School in Liempde. De 25 appartementen worden volgende week opgeleverd. (Foto: Peter de Koning).

De toekomstige bewoners van het plan Witte School in Liempde maken zich op voor de sleuteloverdracht die vrijdag 16 juli plaatsvindt. Deze week hebben ze hun handtekening gezet onder een huurcontract.

Het plan Witte School is gerealiseerd onder regie van de stichting Goed Wonen Liempde en bestaat uit 25 appartementen voor ouderen. Tussen de Nieuwstraat en de Keefheuvel zijn de woningen opgetrokken naar een ontwerp van architectenbureau Snijders & van Stekelenburg in Boxtel. Het project is gebouwd door Bouwservice Liempde.

De officiële opening van het plan Witte School staat gepland voor woensdag 17 september. Ook kinderen van basisschool De Oversteek zullen een rol spelen omdat ze vroeger op deze locatie les kregen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Filipe Toverboom buisman optiek Beleef Boxtel Podium Boxtel Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht TopSlank EmielTechniek Geerts advies