RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:23:44    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 01 februari 2014 08:08 uur, laatst gewijzigd op 02 februari 2014 19:36 uur

Winterwonderland in Liempde

Winterwonderland in Liempde

Op de foto: Evy van Adrichem, Isa Braken en Loes Termeer zijn drie van de ruim honderd kinderen die optreden tijdens de jeugdzittingsavonden in Liempde. De act van het jonge trio heet 'Dancing on snow'. (Foto: Albert Stolwijk).

Van het winterse weer is nog weinig te merken in Nederland, maar voor de Liempdse jeugd staan de zittingsavonden dit weekend in het teken van het thema Winterwonderland. Vrijdag en zaterdag vonden de avonden vol zang en dans plaats in ploegersresidentie De Punder.

Tijdens de zittingsavonden treden ruim honderd kinderen op. Dit zijn de winnaars van het Ploegerrangfestival, het jeugdevenement dat vorig jaar in december plaatsvond en waarbij basisschoolleerlingen hun zang-, dans- of playbacktalent lieten zien. Ook ander jeugdig talent betreedt tijdens de zittingsavonden het podium. Jeugdprins Koenie, zijn adjudant Coen en de jeugdraad zijn beide avonden aanwezig bij het winterse spektakel.

De zittingsavonden voor volwassenen vinden plaats op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in De Punder. Het thema van de avond is ’Slot Ploegerstein en het mysterie van de negen dreven’. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de koldershow op donderdag. Meer informatie: www.ploegers.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen