RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:45:39    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 01 februari 2014 08:08 uur, laatst gewijzigd op 02 februari 2014 19:36 uur

Winterwonderland in Liempde

Winterwonderland in Liempde

Op de foto: Evy van Adrichem, Isa Braken en Loes Termeer zijn drie van de ruim honderd kinderen die optreden tijdens de jeugdzittingsavonden in Liempde. De act van het jonge trio heet 'Dancing on snow'. (Foto: Albert Stolwijk).

Van het winterse weer is nog weinig te merken in Nederland, maar voor de Liempdse jeugd staan de zittingsavonden dit weekend in het teken van het thema Winterwonderland. Vrijdag en zaterdag vonden de avonden vol zang en dans plaats in ploegersresidentie De Punder.

Tijdens de zittingsavonden treden ruim honderd kinderen op. Dit zijn de winnaars van het Ploegerrangfestival, het jeugdevenement dat vorig jaar in december plaatsvond en waarbij basisschoolleerlingen hun zang-, dans- of playbacktalent lieten zien. Ook ander jeugdig talent betreedt tijdens de zittingsavonden het podium. Jeugdprins Koenie, zijn adjudant Coen en de jeugdraad zijn beide avonden aanwezig bij het winterse spektakel.

De zittingsavonden voor volwassenen vinden plaats op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari in De Punder. Het thema van de avond is ’Slot Ploegerstein en het mysterie van de negen dreven’. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de koldershow op donderdag. Meer informatie: www.ploegers.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geerts advies Gemeente Boxtel