23:40:25    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 23 februari 2013 10:52 uur, laatst gewijzigd op 23 februari 2013 10:55 uur

Winkeliers belonen fietsers

Winkeliers belonen fietsers

Op de foto: Wie tussen half maart en begin mei na het boodschappen doen een fietssleuteltje toont aan de kassa, maakt bij ruim veertig Boxtelse winkeliers kans op mooie prijzen. (Foto: Albert Stolwijk).

Een grote modekoopzondag op 17 maart in het centrum van Boxtel is het startsein van de consumentenactie ’Winkel op de fiets’ waarvoor ruim veertig plaatselijke winkeliers de handen ineen hebben geslagen. Zeven weken lang kunnen mensen die bij een aankoop hun fietssleuteltje tonen, stempels of zegels sparen. Met een volle spaarkaart dingen ze mee naar tal van prijzen.

De Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB) werkt samen met de gemeente Boxtel, de plaatselijke afdeling van de Fietsersbond en de Werkgroep Lokale Agenda 21 die duurzame initiatieven stimuleert. Met de spaaractie hopen de organisaties te bereiken dat mensen in Boxtel eerder voor de fiets kiezen als ze boodschappen gaan doen winkelen.

De deelnemende winkels en horecabedrijven in hartje Boxtel zijn straks herkenbaar aan een affiche voor de raam. Ondernemers in het centrum van Boxtel die nog willen aansluiten kunnen zich opgeven via wijdenestekstredactie@home.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Doornmalen electro TopSlank buisman optiek Elan Bikes support EmielTechniek Filipe Remax-optimus Toverboom Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Geerts advies Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht