21:31:01    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 13 mei 2011 14:58 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2011 15:01 uur

Winkelend publiek verrast door flashmob

Winkelend publiek verrast door flashmob

Op de foto: De theateractiviteit Dramagirls werd donderdag afgesloten met een flashmob in winkelcentrum Oosterhof. (Foto: Albert Stolwijk).

Twaalf meiden uit de wijk Boxtel-Oost hebben donderdag het winkelend publiek in winkelcentrum Oosterhof verrast met een zogenaamde flashmob. De meisjes hebben onder de naam Dramagirls meegedaan aan een theateractiviteit onder leiding van stagiaire Larissa van de Kamp van Stichting Brede Scholen Boxtel. De flashmob was de afsluiting van de Dramagirls.

Luide muziek klinkt om vier uur door winkelcentrum Oosterhof. Het winkelend publiek kijkt verbaasd toe hoe een viertal meisjes enthousiast begint te dansen. Het groepje wordt steeds groter en al snel wordt de groep aangevuld met nog acht meisjes, alsmede Larissa van de Kamp en Fleur Permentier van Stichting Brede Scholen Boxtel. Het dansende clubje weet uiteindelijk enkele moeders, broertjes en zusjes zover te krijgen dat ook zij mee gaan dansen. Als het optreden erop zit, lopen de Dramagirls naar een ander plekje in het winkelcentrum om daar nogmaals hun kunsten te laten zien. Dit werkt echt aanstekelijk want een medewerkster van dierenwinkel Dobey staat ook vrolijk mee te swingen.

De meiden, variërend in leeftijd van 10 tot en met 12 jaar, hebben vijf weken meegedaan aan de theateractiviteit, die het afstudeerproject van Larissa van de Kamp is. ,,Ze hebben dit dansje zelf bedacht”, vertelt Van de Kamp. ,,Ze waren wel zenuwachtig maar toen de meiden eenmaal stonden te dansen, was dat helemaal over.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies Doornmalen electro Gemeente Boxtel Proef Culinair Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo