RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:43:02    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 mei 2011 14:58 uur, laatst gewijzigd op 13 mei 2011 15:01 uur

Winkelend publiek verrast door flashmob

Winkelend publiek verrast door flashmob

Op de foto: De theateractiviteit Dramagirls werd donderdag afgesloten met een flashmob in winkelcentrum Oosterhof. (Foto: Albert Stolwijk).

Twaalf meiden uit de wijk Boxtel-Oost hebben donderdag het winkelend publiek in winkelcentrum Oosterhof verrast met een zogenaamde flashmob. De meisjes hebben onder de naam Dramagirls meegedaan aan een theateractiviteit onder leiding van stagiaire Larissa van de Kamp van Stichting Brede Scholen Boxtel. De flashmob was de afsluiting van de Dramagirls.

Luide muziek klinkt om vier uur door winkelcentrum Oosterhof. Het winkelend publiek kijkt verbaasd toe hoe een viertal meisjes enthousiast begint te dansen. Het groepje wordt steeds groter en al snel wordt de groep aangevuld met nog acht meisjes, alsmede Larissa van de Kamp en Fleur Permentier van Stichting Brede Scholen Boxtel. Het dansende clubje weet uiteindelijk enkele moeders, broertjes en zusjes zover te krijgen dat ook zij mee gaan dansen. Als het optreden erop zit, lopen de Dramagirls naar een ander plekje in het winkelcentrum om daar nogmaals hun kunsten te laten zien. Dit werkt echt aanstekelijk want een medewerkster van dierenwinkel Dobey staat ook vrolijk mee te swingen.

De meiden, variërend in leeftijd van 10 tot en met 12 jaar, hebben vijf weken meegedaan aan de theateractiviteit, die het afstudeerproject van Larissa van de Kamp is. ,,Ze hebben dit dansje zelf bedacht”, vertelt Van de Kamp. ,,Ze waren wel zenuwachtig maar toen de meiden eenmaal stonden te dansen, was dat helemaal over.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Olieenzo SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Gemeente Boxtel Geerts advies