03:47:15    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 09 februari 2013 13:35 uur, laatst gewijzigd op 09 februari 2013 13:35 uur

Winkeldievegge opgepakt in Goes

De politie heeft donderdagmiddag een 37-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden in een kledingzaak aan de Ganzepoortstraat in Goes (provincie Zeeland). Een medewerkster van de zaak herkende de vrouw van een eerder vergrijp in 2012.

De medewerkster had in 2012 aangifte tegen de 37-jarige Boxtelse gedaan tegen winkeldiefstal. De vrouw was donderdag opnieuw aanwezig in het bedrijf, waarna de verkoopster de politie belde. De agenten kregen na overleg met de officier van justitie toestemming om de vrouw aan te houden.

De vrouw kon zich niet legimiteren en verklaarde dat ze haar identificatiebewijs in haar geparkeerde auto had liggen. Het voertuig bleek vol te liggen met allerlei grote tassen met boodschappen en spullen. De politie heeft alles in beslag genomen en na onderzoek bleek dat diverse goederen van diefstal afkomstig waren. Van vier winkels in Goes is inmiddels een aangifte opgenomen en de goederen waarvan vastgesteld kon worden van welke winkels zij afkomstig waren, zijn door de agenten terugbezorgd bij de winkeliers. De verdachte is voor een hulpofficier van justitie geleid en in verzekering gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Alfa Uitvaartonderneming Bijnen EmielTechniek Geerts advies buisman optiek Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Olieenzo Elan Bikes support Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Toverboom