RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:33:29    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 09 februari 2013 13:35 uur, laatst gewijzigd op 09 februari 2013 13:35 uur

Winkeldievegge opgepakt in Goes

De politie heeft donderdagmiddag een 37-jarige vrouw uit Boxtel aangehouden in een kledingzaak aan de Ganzepoortstraat in Goes (provincie Zeeland). Een medewerkster van de zaak herkende de vrouw van een eerder vergrijp in 2012.

De medewerkster had in 2012 aangifte tegen de 37-jarige Boxtelse gedaan tegen winkeldiefstal. De vrouw was donderdag opnieuw aanwezig in het bedrijf, waarna de verkoopster de politie belde. De agenten kregen na overleg met de officier van justitie toestemming om de vrouw aan te houden.

De vrouw kon zich niet legimiteren en verklaarde dat ze haar identificatiebewijs in haar geparkeerde auto had liggen. Het voertuig bleek vol te liggen met allerlei grote tassen met boodschappen en spullen. De politie heeft alles in beslag genomen en na onderzoek bleek dat diverse goederen van diefstal afkomstig waren. Van vier winkels in Goes is inmiddels een aangifte opgenomen en de goederen waarvan vastgesteld kon worden van welke winkels zij afkomstig waren, zijn door de agenten terugbezorgd bij de winkeliers. De verdachte is voor een hulpofficier van justitie geleid en in verzekering gesteld.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geerts advies