RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:10:45    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 25 juni 2011 11:22 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2011 11:55 uur

Winkelcentrum Selissenwal viert feest

Winkelcentrum Selissenwal viert feest

Op de foto: Wijkwethouder Willie van de Langenberg hijst op zaterdagochtend - in de stromende regen - de nieuwe vlag van winkelcentrum Selissenwal in top. (Foto: Albert Stolwijk).

Wijkwethouder Willie van de Langenberg heeft zaterdagochtend het officiele startsein gegeven voor de viering van vijftig jaar winkelcentrum Selissenwal. Van de Langenberg hijste - in aanwezigheid van het voltallige bestuur van de winkeliersvereniging - een nieuwe vlag in top op de hoek van de Van Beekstraat-Baanderherenweg.

In 1961 gaf de Boxtelse gemeenteraad groen licht voor de bouw van een tweede winkelgalerij aan de Van Beekstraat. Eerder was in 'de nieuwe wijk' een winkelgalerij geopend aan de Baanderherenweg. Die winkels zijn gesloopt; alle winkels zijn thans geconcentreerd rond de Van Beekstraat en de Sint-Severusstraat.

Wethouder Willie van de Langenberg was uitgenodigd om de nieuwe wijkvlaggen te introduceren. Hij hijste een van de fraaie banieren in top. Ook feliciteerde hij de ondernemers en wenste hen een goede toekomst toe 'in de mooiste wijk van Boxtel'.

De winkeliers in Selissenwal vieren de hele dag feest. Tot 16.00 uur zijn er tal van acties, zoals een rad van fortuin. Daarnaast wordt om 13.00 uur de prijsuitreiking verricht van een loterij; de wijkwethouder verrichtte zaterdagochtend de trekking.

Gemeenschapshuis De Walnoot schenkt gratis koffie, thee en ranja en wordt daarbij geassisteerd door leerlingen van de Prinses Amaliaschool. Een deejay zorgt voor feestelijke muziek.

 

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Kindertuin Uitvaartonderneming Bijnen Koppelmans Toverboom Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Rijschool Dolman Zwanenberg adviesgroep Beleef Boxtel TopSlank Doornmalen electro Natasja fashion Olieenzo SNS Bank 040Fit