RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
15:50:19    zaterdag, 17 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 30 augustus 2013 09:24 uur, laatst gewijzigd op 02 september 2013 20:23 uur

Winkel op de fiets: 'geslaagde actie'

Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\'

Op de foto: Centrummanager Willemijn Wijdenes feliciteert Frances en Peter Somers. Het Boxtelse echtpaar ging met de hoofdprijs naar huis: een flatscreen-tv van 40". (Foto: Henk van Weert).

Uitgerekend het smalste stukje Boxtel was tijdens een van de drukste momenten van de dag de plek waar wethouder Tossy de Man donderdag aan het einde van de middag in recordtempo vijftig prijzen uitreikte. Ze klom daarvoor op een ’zeepkist’ en riep met een megafoon de winnaars naar voren. Allemaal mensen die de voorbije maanden meededen aan de actie ’Winkel op de fiets’.

In een poging autoverkeer in hartje Boxtel terug te dringen, konden mensen die tussen maart en mei op de fiets gingen winkelen stickertjes verdienen op een spaarkaart. Wie bij het afrekenen aan de kassa een fietssleuteltje kon tonen, kreeg een stickertje. Volle spaarkaarten konden ingeleverd worden om kans te maken op een van de vijftig prijzen die winkeliers van de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel (OCB) beschikbaar stelden. Met 830 ingeleverde kaarten is de actie een succes geweest, stelt centrummanager Willemijn Wijdenes. Wethouder De Man onderstreepte deze woorden. ,,Wat mij betreft, mag deze actie volgend jaar een vervolg krijgen.”

Winkel op de fiets is een actie die is ontwikkeld door het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) en werd georganiseerd door de OCB in samenwerking met het gemeentebestuur.

 

Foto's

Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\' Winkel op de fiets: \'geslaagde actie\'

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo 040Fit Kindertuin Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Natasja fashion Koppelmans TopSlank Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Geld en Makelaardij Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Tiga Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel