RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:52:42    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 14 december 2012 16:11 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2012 16:13 uur

Winkel & Twinkel in Boxtel

Winkel & Twinkel in Boxtel

Op de foto: Ook tijdens het kerstfestijn van vorig jaar in het Boxtelse centrum was een ganzenparade aanwezig. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Het Boxtelse centrum staat zondag 16 december in het teken van Winkel & Twinkel: tal van activiteiten voor jong en oud. Zo zijn de winkels tijdens deze kerstkoopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, er is een kerstmarkt en de jonge bezoekers worden getrakteerd op allerlei spellen en lekkers.

Er staan zondag 35 marktkramen opgesteld in de Rechterstraat, Croonpassage en Stationsstraat. Hier brengen winkeliers producten aan de man, maar ook wordt er geld voor het goede doel ingezameld. Een kerstman loopt rond en verspreid door het centrum treden verschillende muziekgroepen op om de bezoekers te vermaken.

Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Zij krijgen een knipkaart waarop alle jeugdactiviteiten staan aangegeven. Zo staat er op de Markt een grote tent waar de Kids-deejay de hele middag muziek laat horen. Naast de tent staat een grote opblaasbare rodelbaan en ook aan de Stationsstraat straat een spel: sneeuwballen werpen. De winkel Bloem 31 verzorgt van 12.00 tot 14.15 uur en van 14.45 tot 17.00 uur een workshop kerststukjes maken in de Croonpassage.

De kerstkoopzondag wordt afgesloten met een lampionnenoptocht die om 16.15 uur start vanaf het Breukelsplein. Onder begeleiding van een ganzenparade gaat de jeugd met zelf meegebrachte lampionnen richting de Markt. Hier wordt een prijs uitgereikt aan de mooiste lampion en ook de winnaars van de etalagewedstrijd, die werd gehouden tijdens de intocht van Sinterklaas, worden bekend gemaakt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen