21:02:42    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Maandag, 28 januari 2013 14:37 uur, laatst gewijzigd op 31 januari 2013 20:40 uur

Win nieuwe bundel DichtSlamRap

Win nieuwe bundel DichtSlamRap

Op de foto: DichtSlamRap beleeft donderdag 31 januari de tiende editie in café Le Temps Perdu. (Foto: Peter de Koning).

De bekende Boxtelse poëziewedstrijd DichtSlamRap bestaat tien jaar en viert dat met de publicatie van een bijzondere dichtbundel, met bijdragen van onder meer dichter Victor Vroomkoning, oud-juryvoorzitter Bert van de Kamp en voormalig wethouder Anton van Aert.

De organisatoren van DichtSlamRap hebben voor lezers van Brabants Centrum twee gratis dichtbundels beschikbaar gesteld. Daarin staan ook een groot aantal bijdragen van de deelnemers die donderdag 31 januari vanaf 20.00 uur in café Le Temps Perdu aan de Markt in Boxtel gaan strijden om de hoogste eer.

Wie in aanmerking wil komen voor zo’n gratis bundel, dient wel het antwoord op de volgende vraag te weten: Welke dichter werd tijdens de eerste editie van DichtSlamRap door toenmalig burgemeester Jan van Homelen benoemd tot Kei van een Boxtelaar? Mail het goede antwoord naar bc@brabantscentrum.nl, onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De winnaars krijgen bericht van de redactie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Proef Culinair Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Doornmalen electro Geerts advies