RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:19:29    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 26 september 2011 14:19 uur, laatst gewijzigd op 26 september 2011 14:20 uur

Win kaarten voor 'Oma's oma'

Win kaarten voor \'Oma\'s oma\'

Op de foto: Ida van Dril (Foto: Ministerie van Beeld, Gorinchem).

Podium Boxtel staat zondag 2 oktober in het teken van de poppenvoorstelling 'Oma's oma'. De voorstelling van poppenspeelster Ida van Dril is voor kinderen en volwassenen en begint om 14.30 uur. Mediapartner Brabants Centrum verloot tweemaal twee toegangskaartjes.

Van Drils eerste eigen theaterproductie ’Oma’s oma’ is al ruim een jaar in de theaters te zien. Tijdens deze familievoorstelling wordt, met behulp van drie poppen, het verhaal verteld van Merel die niet begrijpt waarom haar demente oma zo raar doet.

In de voorstelling zitten veel van Van Drils eigen ervaringen verwerkt. Daarnaast haalt ze haar inspiratie uit sprookjes en mythologieën. ,,Ik wil in mijn voorstellingen een diepere laag aanbrengen. Kinderen zijn veel slimmer dan wij denken. Ze nemen de boodschap van de voorstelling onbewust mee naar huis en denken daar later nog eens over na.”

Twee kaartjes winnen? Mail nu naar bc@brabantscentrum.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro