03:26:58    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 08 maart 2012 14:11 uur, laatst gewijzigd op 08 maart 2012 14:14 uur

Win huiskamerconcert met Jordy

Win huiskamerconcert met Jordy

Op de foto: Jordy van den Boer

’Vraag me niet hoe het kan’ is de nieuwe single die de Boxtelse zanger Jordy van den Boer deze week heeft gelanceerd. Ter gelegenheid van de nieuwe plaat verloot Jordy in samenwerking met Brabants Centrum een eenmalig akoestisch huiskamerconcert. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen ook de nieuwe single winnen.

Het gaat goed met Jordy. De Boxtelse zanger heeft veel positieve reacties ontvangen op het nummer, dat sinds gisteren is te downloaden of besteld kan worden via de website www.jordyvandenboer.nl. Radio NL en Radio Hollandio hebben aangegeven de nummer vaak te willen draaien. Verder zijn tv-optredens geboekt bij onder meer Brabant Toppers van Brabant 10, Sterrenparade van de Tros en in ’De Deure’ van piratenkoning Willy Oosterhuis.

Om het huiskamerconcert te winnen, moet antwoord gegeven worden op de volgende vragen.

1. Welke Griekse dans bezingt Jordy op een van zijn laatste singles?

2. In wiens huid kroop Jordy toen hij meedeed aan het SBS6-programma ’My name is...’?

3. Kijkt Jordy het liefst vooruit of terug?

Geef ook aan waarom Jordy juist in jouw huiskamer moet komen optreden. Uit alle inzendingen trekt Jordy met de redactie van Brabants Centrum de meest originele inzending. De andere vijf beste inzenders krijgen de nieuwe single ’Vraag me niet hoe het kan’.

Meedoen is eenvoudig. Stuur uiterlijk woensdag 14 maart een e-mail naar de redactie van Brabants Centrum waarin antwoord wordt gegeven op alle vragen: bc@brabantscentrum.nl. Alle inzendingen zijn voorzien van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Over de uitslag van de verloting kan niet gecorrespondeerd worden.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen