RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
12:20:52    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 18 juni 2012 14:05 uur, laatst gewijzigd op 18 juni 2012 14:06 uur

Win gele trui van Mark Cavendish

Win gele trui van Mark Cavendish

Op de foto: Marcel Kittel (Argos-Shimano) is zojuist als winnaar over de meet gekomen in Boxtel. (Foto: Albert Stolwijk).

Beleef Boxtel en Brabants Centrum verloten drie klassementstruien onder bezoekers van de Facebookpagina van Beleef Boxtel. Wie zondag een foto instuurde op deze pagina, maakt ook kans op een klassementstrui.

Beleef Boxtel timmert momenteel flink aan de weg bij de promotie van verschillende Boxtelse evenementen. De Heilig Bloedprocessie plukte daar – ondanks de regen op Drievuldigheidszondag – de eerste vruchten van, nu is de Ster ZLM Toer aan de beurt. Via wervende campagnes worden bezoekers naar het centrum van Boxtel gelokt.

In de zijlijn wil Marieke Maas, die Beleef Boxtel mede coördineert, zoveel mogelijk bezoekers naar de Facebookpagina van Beleef Boxtel lokken. ,,We willen heel veel likes krijgen en dat doen we met allerlei acties en prijsvragen”, vertelt Maas. ,,Wie aangeeft onze Facebookpagina te liken, maakt kans op een van de drie klassementstruien."

Om in aanmerking te komen voor een van de drie klassementstruien van de Ster ZLM Toer moet allereerst de Facebookpagina van Beleef Boxtel bezocht worden. Dat kan door naar www.facebook.com/beleefboxtel te gaan. Vervolgens dient antwoord gegeven te worden op de volgende vraag over Koen de Kort, de Liempdse wielrenner die meedoet aan de vierdaagse wielerwedstrijd. Het antwoord mag ook doorgegeven worden via bc@brabantscentrum.nl.

Koen de Kort reed als jonge renner in dienst van de opleidingsploeg van de Rabobank. Hij schreef toen een belangrijke voorjaarsklassieker in Noord-Frankrijk op zijn naam. Welke klassieker was dat? Post het antwoord op de Facebookpagina van Beleef Boxtel en like deze pagina of mail naar bc@brabantscentrum.nl.

De winnaar van de klassementstruien wordt deze week bekendgemaakt in Brabants Centrum en via de Facebookpagina van Beleef Boxtel. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Beleef Boxtel