RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:10:13    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 08 april 2014 08:46 uur, laatst gewijzigd op 08 april 2014 08:58 uur

Wim van Erp zwaait af als raadslid

Wim van Erp zwaait af als raadslid

Op de foto: Burgemeester Mark Buijs nam maandag persoonlijk afscheid van vertrekkend raadslid Wim van Erp. De oud-wethouder ontving bij die gelegenheid uit handen van Buijs een kunstwerk. (Foto: Albert Stolwijk).

Voormalig wethouder en oud-raadslid Wim van Erp (CDA) uit Liempde kreeg maandagmiddag bezoek van burgemeester Mark Buijs. Omdat Van Erp herstellende was van een operatie kon hij dinsdag 25 maart niet aanwezig zijn bij de vergadering in het gemeentehuis, waarin de vertrekkende raadsleden met lovende woorden werden uitgezwaaid.

Vandaar dat burgemeester Buijs naar het huis van Van Erp trok om hem te bedanken voor zijn verdiensten als bestuurder en raadslid. Hij noemde de Liempdenaar tijdens die gelegenheid een man die altijd aandacht had voor de 'menselijke maat' en iemand die ondanks politiekinhoudelijke verschillen het persoonlijke en zakelijke aspect heel goed wist te scheiden. 

Van Erp ontving van de burgemeester als afscheidscadeau een kunstwerk in de vorm van een schaal met een 'transparante dubbele bodem'. De oud-wethouder was in zijn nopjes met het bezoek van de burgemeester. ,,Ik had mijn afscheid als raadslid heel anders voorgesteld, maar door mijn gezondheidsperikelen is het anders gelopen. Maar ik kijk met veel plezier terug op die tientallen jaren als raadslid in Liempde en Boxtel. Bovendien heb ik veel vrienden overgehouden aan mijn politieke loopbaan."          

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Olieenzo Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg