08:54:25    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 16 januari 2012 09:05 uur, laatst gewijzigd op 17 januari 2012 09:04 uur

Wim Homan wint winkeliersactie

Wim Homan wint winkeliersactie

Op de foto: Geflankeerd door Yasmine Melis (links) en Suzanne Schuurmans toont Wim Homan zijn flatscreen-tv. (Foto: Peter de Koning).

Wim Homan kreeg zondagmiddag in café Becoloth een flatscreen-tv uitgereikt. Hij is de winnaar van de decemberactie die de winkeliers in hartje Boxtel hielden in aanloop naar de feestdagen. Nancy Dankers won de tweede prijs en ging naar huis met een kinderfiets.

Liefst 37 prijzen reikten Suzanne Schuurmans (Ring & Go) en Yasmine Melis (sigarenmagazijn Voets) uit namens de Ondernemingsvereniging Centrum Boxtel. Opvallend was dat hele gezinnen cadeautjes mee naar huis namen. Volgens Schuurmans niet alleen toeval. ,,Blijkbaar mensen die heel veel lotjes in de bussen hebben gedeponeerd."

Melis gaf aan dat de decemberactie geslaagd was en dat het daarom voor de hand ligt dat de centrumwinkeliers volgend jaar opnieuw prijzen beschikbaar stellen voor het winkelend publiek.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Proef Culinair Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding