01:20:17    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 31 oktober 2013 21:16 uur, laatst gewijzigd op 05 november 2013 13:35 uur

Wim Daniëls in Podium Boxtel

Wim Daniëls in Podium Boxtel

De bekende schrijver, columnist en taalkenner Wim Daniëls is vrijdag 8 november te gast op de jaarlijkse vriendenavond van de stichting Vrienden Podium Boxtel. Daniëls zal een optreden verzorgen met Yvonne Gijsbers, waarmee hij momenteel te zien is in de theatertoer met de voorstelling ’Slowen en schuren’.

Wim Daniels is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste schrijvers en taalkenners die publiekelijk reageert op actuele kwesties. Als geen ander slaagde de in 1954 in Aarle-Rixtel geboren Daniëls erin het omstreden Koningslied tot op het bot te fileren.

Tijdens de vriendenavond vertolkt de Ceresband jazz- en dixielandmuziek. Het studentenorkest zorgt voor swingende klanken, maar speelt op verzoek ook een zwoele Engelse wals. De band deed onder meer mee aan een straatmuziekfestival dat parallel werd gehouden aan het filmfestival van Cannes in Zuid-Frankrijk.

De vriendenavond begint met de ontvangst, die duurt van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur. Na een welkomstwoord volgt het optredens van Wim Daniëls en Yvonne Gijsbers. Na afloop is er opnieuw ruimte voor muziek en ontmoeting in de foyer van Podium Boxtel.

Meer weten over de Vrienden van Podium Boxtel? Mail naar info@vriendenpodiumboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij EmielTechniek Toverboom Podium Boxtel Beleef Boxtel Alfa Doornmalen electro Filipe buisman optiek Huidtherapie