02:09:05    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 11 oktober 2012 12:16 uur, laatst gewijzigd op 11 oktober 2012 12:18 uur

Wijkcontrole in Liempde

De politie heeft woensdagavond een wijkcontrole gehouden. Op de Keulsebaan werd al het verkeer gecontroleerd wat de dorpskern van Liempde in wilde. De actie werd gehouden ter preventie van woninginbraken.

Bij de actie zijn 55 voertuigen gecontroleerd door politieagenten en burgervrijwilligers. De aanpak van woninginbraken is een van de speerpunten van de politie Brabant-Noord. Hierbij worden ook burgers geinformeerd over de rol die zij spelen bij het voorkomen van inbraken. Er worden onder meer informatieavonden gehouden en er vinden regelmatig wijkcontroles plaats.

De politie doet een oproep aan alle burgers om te helpen bij het voorkomen van woninginbraken. Bewoners wordt gevraagd de politie te waarschuwen als er verdachte personen, vreemde auto's of rare situaties worden gesignaleerd. Meer informatie: www.samentegeninbrekers.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Olieenzo Huidtherapie Alfa Beleef Boxtel Podium Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro EmielTechniek Meubelmakerijdenberg TopSlank