23:28:20    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 10 oktober 2013 14:49 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2013 15:04 uur

Wifi op aanvraag in hartje Liempde

Wifi op aanvraag in hartje Liempde

Het voormalig raadhuis in Liempde is voorzien van een wifi-netwerk. In een straal van circa vijfhonderd meter rondom het gebouw kan gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet. De toegangscode is in het bezit van het wijkorgaan en wordt onder meer verstrekt aan organisatoren van evenementen in het Concordiapark.

Het netwerk reikt ongeveer tot aan D’n Tip aan de Barrierweg. ,,En we beschikken over een mobiele versterker zodat we de draagwijdte kunnen vergroten”, meldt voorzitter John van Heertum van het wijkorgaan. Hij denkt dat tijdens evenementen in en rond de kiosk in het Concordiapark tegenover het raadhuis veel gebruik gemaakt zal worden van de gratis internetvoorziening door mensen met een mobieltje of tablet. Clubs die op deze plek activiteiten organiseren, kunnen de toegangscode opvragen bij Martien Timmermans (Vendelstraat).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel