02:46:49    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 24 juni 2011 12:05 uur, laatst gewijzigd op 25 juni 2011 10:52 uur

Wietkwekerij Bunderhoef ontmanteld

Wietkwekerij Bunderhoef ontmanteld

Op de foto: Een hennepkwekerij in een schuurtje op de Bunderhoef werd gisteren ontmanteld. (Foto: Mark van der Pol / Mooiboxtel.nl).

De politie Brabant-Noord heeft donderdag een hennepkwekerij ontdekt in een schuurtje op de Bunderhoef in Boxtel. Surveillerende agenten roken rond 15.30 uur een sterke henneplucht.

Bij het schuurtje op het woonwagenkamp troffen de agenten de 59-jarige eigenaar aan. In het gebouw vond de politie 125 stekjes, 25 planten en ruim zeven kilo gedroogde henneptoppen. De schuur werd door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Een medewerker van het bedrijf raakte bij de ontruiming licht gewond aan zijn oog en werd ter plaatse onderzocht door ambulancemedewerkers.

De kwekerij en de toppen zijn vernietigd, de eigenaar is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Ook nam de politie twee auto’s in beslag. Vermoedelijk zijn deze gekocht van de opbrengst van de hennepteelt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Huidtherapie EmielTechniek Alfa Filipe TopSlank Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Olieenzo Remax-optimus Elan Bikes support Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen buisman optiek