01:02:25    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 19 juni 2012 12:13 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2012 12:16 uur

Wielrennen in Dommelland Live

Oprichter van het Makershuis Romijn Conen, kunstenares Katrien van Hettema (Makerskamer Boxtel) en Inge Huisman van Woonstichting Sint-Joseph komen in de uitzending van Dommelland Live op woensdag 20 juni aan het woord. Zij vertellen over hun persoonlijke motivatie om door middel van kunst de gemeenschap met elkaar te verbroederen. 

Daarnaast is in het programma een korte reportage te zien over Het Repair Café in Boxtel en wordt aandacht besteed aan de de Boxtelse Wies van Haaren en haar danspartner Wesley van Riel. Zij behaalden vorige maand de vijfde plaats tijdens de finale NK ballroom dansen.

Omroep Dommelland  toont daarnaast opnamen van de Liempdse profwielrenner Koen de Kort tijdens en na de finish van de meerdaagse koers Ster ZLM toer in Boxtel en de huldiging van de plaatselijke Alpe 'd HuZes deelnemers op de Markt. De uitzending is te zien van 19.30 tot 20.30 uur tijdens de laatste Dommelland Live vóór de zomervakantie.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Gemeente Boxtel Doornmalen electro Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij