RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:37:40    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 24 oktober 2014 09:31 uur, laatst gewijzigd op 24 oktober 2014 11:31 uur

Wie wordt Ploegersprins?

Wie wordt Ploegersprins?

Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe carnavalsprins van Ploegersland bekendgemaakt. In zaal De Punder wordt hij samen met zijn adjudant geïnstalleerd door prinsenvereniging De Ploegers. Iedereen is vanaf 20.30 uur welkom op deze openbare avond.

De afgelopen weken heeft de 'geheimcommissie' van Prinsenvereniging De Ploegers negen tips naar buiten gebracht over de nieuwe Prins van Ploegersland. Naar aanleiding van deze tips zijn veel reacties binnen gekomen. De volgende personen zijn één of meerdere keren genoemd: Gino van Dongen, Toine de Jong, Jan van de Sande, Koen de Kort, Frans van der Schoot, Ger van den Oetelaar, René Knoops, Rob van Abeelen, Eric van der Heijden, Ad Traa, Winand van Kollenburg, Arthur Brands, Jos Sanders, Paul Saris, Jan Verhoeven, Paul Dortmans, Geert van Laarhoven, Maarten Janssen en Filipe van der Borne.

Zonder te verraden of de juiste persoon er bij zit kan de geheimcommissie zeggen dat er bij deze genoemde namen verschillende personen zitten die zeker de potentie hebben om als Prins te regeren over ons Ploegersland. Ook hebben ze allemaal veel raakvlakken met de tips die tot nu toe gegeven zijn. Maar ja, passen álle tips bij één van boven genoemden?

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij SNS Bank Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen