14:07:58    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 09 september 2013 09:43 uur

Wie is prins carnaval in Liempde (4)

Wie is prins carnaval in Liempde (4)

De zogeheten geheimcommissie van de Liempdse prinsenvereniging De Ploegers startte vorig jaar met veel succes een nieuw initiatief. Daarom geeft de carnavalsclub ook dit jaar tot de openbare installatie op 25 oktober tips wie de nieuwe leutvorst van Ploegersland gaat worden.

De derde tip van De Ploegers ging over het Land van Ooit en er was één inzender die de juiste inwoner had geraden. Maar had hij of zij ook de naam van de nieuwe prins carnaval? Over twee maanden wordt dit bekend gemaakt. Voor de vierde tip moeten mensen in de historie van De Ploegers duiken. De nieuwe prins heeft namelijk nauwe banden met de carnavalsclub. Als medewerker? Of als oud-lid? Of kun je nog op een andere manier verbonden zijn aan de Ploegers?

Mensen die het antwoord denken te weten, kunnen een e-mail sturen naar redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzenders worden twee kaartjes voor de zittingsavonden verloot. Belangstellenden die de tips terug willen lezen, kunnen terecht op de website www.ploegers.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel