13:40:30    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 mei 2012 09:04 uur, laatst gewijzigd op 20 mei 2012 08:50 uur

Wethouders op hometrainer

Wethouders op hometrainer

Op de foto: De Boxtelse wethouders Peter van de Wiel en Wim van der Zanden (rechts) namen het vrijdagavond op tegen de fractievoorzitters Tossy de Man (PvdA/GroenLinks) en Rien Schalkx (Combinatie95). (Foto: Albert Stolwijk).

Het jaarlijkse activiteitenweekeinde van voetbalvereniging DVG uit Liempde is vrijdagavond van start gegaan met een wedstrijd op hometrainers voor leden en prominenten waaronder de Boxtelse wethouders Peter van de Wiel en Wim van der Zanden.

De teams die het tegen elkaar opnamen bestonden uit fietsers vanaf 17 jaar. De inzet bij de mannen was de Jupiler bokaal, terwijl de vrouwen een gooi deden naar de (Van der Velden) ’Cees-cup’. Er werd gestreden in drie categorieën: sprinten over 350 meter, de 500 meter achtervolging en een koppelkoers over twee keer 500 meter.

In de pauze werden drie prominentenraces gehouden, waaraan werd deelgenomen door bestuursleden van DVG en coryfeeën uit de jaren zeventig en tachtig. Het intermezzo eindigde met een politieke krachtmeting tussen de wethouders Van de Wiel en Van der Zanden en twee fractievoorzitters uit de Boxtelse gemeenteraad Tossy de Man (PvdA/GroenLinks) en Rien Schalkx (Combinatie95). De twee wethouders trokken aan het langste eind.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Filipe Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg buisman optiek Alfa Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Toverboom Doornmalen electro Elan Bikes support Huidtherapie Remax-optimus Olieenzo TopSlank EmielTechniek