RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:48:13    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 19 mei 2012 09:04 uur, laatst gewijzigd op 20 mei 2012 08:50 uur

Wethouders op hometrainer

Wethouders op hometrainer

Op de foto: De Boxtelse wethouders Peter van de Wiel en Wim van der Zanden (rechts) namen het vrijdagavond op tegen de fractievoorzitters Tossy de Man (PvdA/GroenLinks) en Rien Schalkx (Combinatie95). (Foto: Albert Stolwijk).

Het jaarlijkse activiteitenweekeinde van voetbalvereniging DVG uit Liempde is vrijdagavond van start gegaan met een wedstrijd op hometrainers voor leden en prominenten waaronder de Boxtelse wethouders Peter van de Wiel en Wim van der Zanden.

De teams die het tegen elkaar opnamen bestonden uit fietsers vanaf 17 jaar. De inzet bij de mannen was de Jupiler bokaal, terwijl de vrouwen een gooi deden naar de (Van der Velden) ’Cees-cup’. Er werd gestreden in drie categorieën: sprinten over 350 meter, de 500 meter achtervolging en een koppelkoers over twee keer 500 meter.

In de pauze werden drie prominentenraces gehouden, waaraan werd deelgenomen door bestuursleden van DVG en coryfeeën uit de jaren zeventig en tachtig. Het intermezzo eindigde met een politieke krachtmeting tussen de wethouders Van de Wiel en Van der Zanden en twee fractievoorzitters uit de Boxtelse gemeenteraad Tossy de Man (PvdA/GroenLinks) en Rien Schalkx (Combinatie95). De twee wethouders trokken aan het langste eind.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Tiga Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht SNS Bank TopSlank Zwanenberg adviesgroep Modecentrum Frans Theelen Natasja fashion Toverboom Olieenzo Huidtherapie Koppelmans 040Fit Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Rijschool Dolman Kindertuin