RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:26:32    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 04 augustus 2012 20:32 uur, laatst gewijzigd op 04 augustus 2012 21:09 uur

Wethouder opent Liempdse kermis

Wethouder opent Liempdse kermis

Op de foto: Wethouder Willie van de Langenberg opent samen met Kiki Kortkous en de winnaars van de ballonnenwedstrijd van vorig jaar de kermis in Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

Gezelligheid kent even geen tijd in het centrum van Liempde, waar op het Raadhuisplein en het Concordiapark tot en met woensdag 8 augustus de jaarlijkse kermis gehouden wordt. Wethouder Willie van de Langenberg van Boxtel had zaterdagavond de eer om onder grote belangstelling het vijfdaagse volksfeest te openen.

Van de Langenberg kreeg assistentie van Kiki Kortkous, die voor een komisch intermezzo zorgde, en de winnaars van de ballonnenwedstrijd van vorig jaar. Fanfare Concordia zorgde voor de muzikale omlijsting van de opening.

De vaste bezoekers van de kermis treffen weinig nieuwe attracties aan, maar ook dit keer is het gemoedelijke dorpshart getransformeerd tot een nostalgisch en sfeervol terrein waarin ruimte is gereserveerd voor publiekstrekkers als de bekende luchtschommels en daarnaast ook voor de autoscooters, de rupsbaan en de Safari Trip. De jongste jeugd kan terecht in de draaimolen en de Babyflug (kindervliegtuigjes). Daarnaast zijn er gokkramen, een schietsalon, een boksbal, Lucky Duck en staat ook het oude maar vertrouwde ’touwtje trekken’ op het kermismenu.

Het centrum blijft, in tegenstelling tot voorgaande edities, alle kermisdagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Morgen, zondag 5 augustus, is de kermis geopend vanaf 13.00 uur en op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 10.00 uur.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo SNS Bank Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel