17:58:52    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 09 april 2013 10:34 uur, laatst gewijzigd op 09 april 2013 10:54 uur

Wethouder maakt excuses

Wethouder maakt excuses

Op de foto: Op het terrein van De Kleine Aarde moet een nieuwe school worden gerealiseerd. (Foto: Albert Stolwijk).

De raadscommissie Maatschappelijke Zaken uitte maandagavond kritiek op de wijze van communiceren rond de onderwijscarrousel. Ook de financiële onderbouwing van de plannen voor een school op het terrein van De Kleine Aarde is volgens de raadsfracties onvolledig.

Dat leerkrachten en ouders van de basisscholen Molenwijk en De Hobbendonken de plannen moesten vernemen uit de media, stuitte de raadscommissieleden tegen de borst. ,,Onzorgvuldig en niet netjes", luidde het oordeel van de fracties. Wethouder Tossy de Man bood haar excuses aan voor de wijze waarop gecommuniceerd is. ,,Ik moet hiervoor excuses maken. Dit is niet correct gegaan."

Ook maken de raadscommissieleden zich zorgen over de financiële onderbouwing van de plannen. De leden noemden de onderbouwing 'matig' en 'onvolledig'.

Meer aandacht voor de onderwijscarrousel in Brabants Centrum van donderdag 11 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Proef Culinair Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro