09:39:42    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 11 februari 2013 14:21 uur

Werkstraf na dodelijk ongeval

Tegen de man die in november 2011 een 22-jarige studente uit Boxtel doodreed op het Stadhuisplein in Tilburg is een werkstraf van zestig uur geëist. Het openbaar ministerie wil ook het rijbewijs voor de duur van een jaar invorderen.

De 20-jarige automobilist uit Tilburg reed de Boxtelse aan toen ze vanuit de Bisschop Zwijsenstraat met haar fiets het Stadhuisplein overstak. De studente overleed vrijwel direct aan haar verwondingen. De automobilist zou het slachtoffer dat de voorrangsweg overstak niet hebben gezien.

Hij werd meteen na de aanrijding aangehouden en had niet gedronken. Volgens getuigen zou de automobilist veel te hard hebben gereden. De officier van justitie gaat uit van 56 kilometer per uur. Wel wordt de man verweten dat hij niet goed heeft opgelet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Toverboom Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Alfa Filipe Elan Bikes support Remax-optimus buisman optiek Beleef Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies EmielTechniek Olieenzo