06:42:27    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 21 maart 2014 16:27 uur, laatst gewijzigd op 21 maart 2014 16:32 uur

Welkom in Selissenwal!

Welkom in Selissenwal!

Op de foto: Jack van Hal van cafetaris Plaza Select overhandigt samen met Bart van Roosmalen (Bloemsierkunst Marimba) en Kaileigh (Hoepelman Kappers) een goodiebag aan Tineke Vermeulen. (Foto: Henk van Weert).

Om de nieuwe bewoners in hun wijk te verwelkomen, hebben de gezamenlijke ondernemers van winkelcentrum Selissenwal donderdagmiddag goodiebags uitgedeeld aan de bewoners van de nieuwbouwcomplexen aan de Baanderherenweg en Van Randerodestraat.

,,De tas bevat vooral kortingsbonnen waarmee we mensen kennis willen laten maken met onze winkels en producten”, vertelde voorzitter Bart van Roosmalen van de winkeliersvereniging. ,,Alle ondernemers zijn lid van onze vereniging. Op één na hebben ze allemaal een bon of attentie in de tas gestopt”, aldus medebestuurslid Jack van Hal.

Tineke Vermeulen was erg in haar nopjes met de verrassing. ,,Ik woonde eerst aan de straat Selissenwal en sinds kort in deze nieuwe woningen aan de Baanderherenweg. Het is een heerlijk huis.” Het winkelcentrum kent ze al. ,,Maar toch leuk als je zo’n welkomstgeschenk krijgt.”

Advertenties