18:21:27    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 07 februari 2013 09:19 uur, laatst gewijzigd op 07 februari 2013 09:58 uur

Wegen plaatselijk glad in Boxtel

Wegen plaatselijk glad in Boxtel

Op de foto: Het schoolplein van basisschool De Beemden was donderdagochtend bedekt met een laag ijs. (Foto: Albert Stolwijk).

De lichte neerslag die donderdagochtend is gevallen, zorgt in combinatie met de lage temperaturen voor plaatselijke gladheid in Nederland. Ook in Boxtel is het op sommige wegen spekglad. Verschillende fietsers gingen donderdag tijdens de ochtendspits onderuit op de rotonde La Salle.

Een woordvoerder van de gemeente geeft aan dat er in Boxtel preventief is gestrooid tussen woensdagavond 22.00 uur tot 02.00 uur 's nachts. ,,We zijn geabonneerd op meldingen die gaan over weersverwachtingen en woensdagavond werd duidelijk dat het mogelijk glad zou worden." Ook donderdagochtend zijn de ploegen vanaf 07.30 uur opnieuw op pad gegaan om te strooien. 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Geld en Makelaardij buisman optiek Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Filipe Olieenzo Remax-optimus EmielTechniek Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Alfa Toverboom Podium Boxtel