12:23:23    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 17 april 2013 14:32 uur, laatst gewijzigd op 17 april 2013 17:41 uur

Weer vakantieweek in Liempde

Weer vakantieweek in Liempde

Op de foto: De Jeugdvakantieweek in Liempde is meer dan een bouwdorp; deelnemers kunnen ook knutselen.

De zomervakantie laat nog even op zich wachten, maar zaterdag 20 april start de inschrijving voor de Jeugdvakantieweek in Liempde. De week duurt dit jaar van 6 tot en met 9 augustus en is bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool.

De Jeugdvakantieweek, die dit jaar voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt georganiseerd, omvat tal van activiteiten, zoals het timmeren van een bouwdorp, knutselen en spelletjes doen. Omdat het eerste lustrum wordt gevierd, luidt het thema dit jaar ’Feest’.

De inschrijving voor de Jeugdvakantieweek in Liempde start op 20 april om klokslag 09.00 uur. Er is plaats voor maximaal 275 kinderen. De organisatoren verwachten dat dit aantal snel bereikt wordt en roept belangstellenden op vlot te reageren. Dat kan uitsluitend via de website www.jvwliempde.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij