RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
07:25:51    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 02 februari 2012 15:00 uur, laatst gewijzigd op 04 februari 2012 13:28 uur

Weer klapstoelconcert Go Rome

Weer klapstoelconcert Go Rome

Op de foto: Go Rome in nieuwe samenstelling. Van links naar rechts Jan Verschueren, Peter van de Hurk, Jan Bergman en Jan Kuys, zittend Tejo van de Nieuwenhuijzen. (Foto: Go Rome).

De Boxtelse rockband Go Rome werkt aan nieuw klapstoeltjesconcert, dat later dit jaar wordt gehouden in Podium Boxtel. De band zal dan optreden in een nieuwe samenstelling.

Deze week liet bassist Jan Bergman van Go Rome weten dat afscheid is genomen van zanger en drummer Jan Wijnen. Wijnen woont in Tholen en vindt de afstand te groot om wekelijks naar Boxtel te rijden voor een repetitie. Zijn taak wordt overgenomen door zanger/gitarist Jan Verschueren uit Eindhoven. Daarnaast is drummer Jan Kuys uit Sprang-Capelle toegetreden.

Volgens Bergman verlopen de repetities van Go Rome goed en was ook het debuutoptreden, vorige week in Eindhoven, een succes. ,,Dit heeft ons zoveel vertrouwen en enthousiasme gegeven dat we een nieuw klapstoeltjesconcert in de steigers zetten.”

Wie niet wil wachten tot het nieuwe klapstoeltjesconcert, kan Go Rome zaterdag 4 februari beluisteren tijdens het BenefietSconcert voor Theo Schulpen en Meggie Ceelen, die mee gaan doen aan Alpe d’HuZes. Dat concert wordt gehouden in zaal Rembrandt.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Olieenzo Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding