07:37:12    dinsdag, 18 juni 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 02 februari 2012 15:00 uur, laatst gewijzigd op 04 februari 2012 13:28 uur

Weer klapstoelconcert Go Rome

Weer klapstoelconcert Go Rome

Op de foto: Go Rome in nieuwe samenstelling. Van links naar rechts Jan Verschueren, Peter van de Hurk, Jan Bergman en Jan Kuys, zittend Tejo van de Nieuwenhuijzen. (Foto: Go Rome).

De Boxtelse rockband Go Rome werkt aan nieuw klapstoeltjesconcert, dat later dit jaar wordt gehouden in Podium Boxtel. De band zal dan optreden in een nieuwe samenstelling.

Deze week liet bassist Jan Bergman van Go Rome weten dat afscheid is genomen van zanger en drummer Jan Wijnen. Wijnen woont in Tholen en vindt de afstand te groot om wekelijks naar Boxtel te rijden voor een repetitie. Zijn taak wordt overgenomen door zanger/gitarist Jan Verschueren uit Eindhoven. Daarnaast is drummer Jan Kuys uit Sprang-Capelle toegetreden.

Volgens Bergman verlopen de repetities van Go Rome goed en was ook het debuutoptreden, vorige week in Eindhoven, een succes. ,,Dit heeft ons zoveel vertrouwen en enthousiasme gegeven dat we een nieuw klapstoeltjesconcert in de steigers zetten.”

Wie niet wil wachten tot het nieuwe klapstoeltjesconcert, kan Go Rome zaterdag 4 februari beluisteren tijdens het BenefietSconcert voor Theo Schulpen en Meggie Ceelen, die mee gaan doen aan Alpe d’HuZes. Dat concert wordt gehouden in zaal Rembrandt.

 

Advertenties