RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:52:48    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 26 september 2012 16:47 uur

Webwinkel Artis bij Hexspoor

Het Boxtelse bedrijf Hexspoor Webshop Services heeft de webwinkel voor dierentuin Artis in Amsterdam deze week officieel gelanceerd. De ingebruikname ging gepaard met ballonnen en taart toen de eerste bestelling voor de Amsterdamse dierentuin werd verstuurd.

In de webwinkel zijn naast boeken ook knuffels, cadeauartikelen, serviesgoed en prenten te bestellen. De internetbestellingen worden vanuit het verzendhuis in Boxtel administratief en financieel verwerkt, ingepakt en de volgende dag bezorgd op elk gewenst adres. Hexspoor heeft naast de bouw van de webwinkel ook zorg gedragen voor het grafische ontwerp.

,,De Artis-webwinkel is voorzien van nieuwste ontwikkelingen op webwinkelgebied, zoals social-mediabuttons, mogelijkheden voor extra donaties en kortingen door te bestellen met actiecodes”, vertelt directeur Silvan Hexspoor. ,,Uniek is dat foto’s en prenten van de dieren uit de dierentuin kunnen worden besteld. De besteller kan zelf het formaat en het materiaal bepalen.”

Volgens Hexspoor wordt 25 procent van de opbrengsten van de webwinkel besteed aan projecten; tijdens de introductie is een project voor miereneters in Zuid-Amerika omarmd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Meubelmakerijdenberg Proef Culinair