RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:54:18    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 26 september 2012 16:47 uur

Webwinkel Artis bij Hexspoor

Het Boxtelse bedrijf Hexspoor Webshop Services heeft de webwinkel voor dierentuin Artis in Amsterdam deze week officieel gelanceerd. De ingebruikname ging gepaard met ballonnen en taart toen de eerste bestelling voor de Amsterdamse dierentuin werd verstuurd.

In de webwinkel zijn naast boeken ook knuffels, cadeauartikelen, serviesgoed en prenten te bestellen. De internetbestellingen worden vanuit het verzendhuis in Boxtel administratief en financieel verwerkt, ingepakt en de volgende dag bezorgd op elk gewenst adres. Hexspoor heeft naast de bouw van de webwinkel ook zorg gedragen voor het grafische ontwerp.

,,De Artis-webwinkel is voorzien van nieuwste ontwikkelingen op webwinkelgebied, zoals social-mediabuttons, mogelijkheden voor extra donaties en kortingen door te bestellen met actiecodes”, vertelt directeur Silvan Hexspoor. ,,Uniek is dat foto’s en prenten van de dieren uit de dierentuin kunnen worden besteld. De besteller kan zelf het formaat en het materiaal bepalen.”

Volgens Hexspoor wordt 25 procent van de opbrengsten van de webwinkel besteed aan projecten; tijdens de introductie is een project voor miereneters in Zuid-Amerika omarmd.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Geerts advies SNS Bank Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Olieenzo Huidtherapie Geld en Makelaardij Proef Culinair Doornmalen electro