RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:16:32    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 19 december 2013 16:49 uur, laatst gewijzigd op 19 december 2013 16:51 uur

Waterschap rondt jubileumjaar af

Waterschap rondt jubileumjaar af

Op de foto: Watergraaf Peter Glas reikte op 2 december een jubileummedaille uit aan boswachter Frans Kapteijns. (Foto: Peter de Koning).

Waterschap De Dommel heeft donderdag haar 150-jarig jubileum afgerond door de laatste medaille uit te reiken. Op 50 evenementen door het jaar heen werden telkens 3 medailles uitgereikt. Van alle hoogtepunten in 2013 wordt een digitaal jaarboek gemaakt.

Vanwege het jubileum reikte het waterschap 150 medailles uit aan particulieren en organisaties met wie zij zich verbonden voelt. ,,We werken dagelijks samen met veel partijen, zoals boeren, natuurorganisaties, bedrijven, burgers, kinderen en journalisten. Die samenwerking is essentieel om goed werk te leveren”, aldus watergraaf Peter Glas. Om een onderscheiding te ontvangen, moesten personen en organisaties voldoen aan een aantal criteria. Zo moeten zij een bijdrage leveren aan het waterschapswerk. Deze inbreng moet innovatief en gedurfd zijn.

Zo ontvingen boswachter Frans Kapteijns, jeugdbestuurslid Laurien Broeders, gedeputeerde Johan van den Hout van de provincie Noord-Brabant, voorzitter Ad de Kort van de natuurwerkgroep Liempde en Sinterklaas onder meer een onderscheiding. De laatste jubileummedaille was voor Mark Peeters van de gemeente Veldhoven.

Ook werd dit jaar de achtste Waterdag georganiseerd bij het hoofdkantoor aan de Bosscheweg in Boxtel. Dit evenement werd vanwege het jubileum grootser aangepakt.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie