21:13:29    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 04 januari 2012 12:19 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2012 12:26 uur

Waterschap extra waakzaam

Waterschap extra waakzaam

Op de foto: Ter hoogte van zijn de nieuwe meanders nabij de Kapelweg is de Kleine Aa buiten zijn oevers getreden. Dat is ook de bedoeling bij hoog water. (Foto: Albert Stolwijk).

Waterschap De Dommel heeft woensdag alarmfase 1 afgekondigd in verband met de overvloedige regenval van de afgelopen tijd. De Dommel en zijn aftakkingen kunnen het water nog makkelijk bergen, maar we zijn extra waakzaam voor problemen. Er is beperkte dijkbewaking", meldt woordvoerder Frank van Dorst.

Hoewel riviertjes in en rond Boxtel veel water bevatten, is op dit moment geen sprake van overlast. Met name het Smalwater bij de dubbele overweg in de Tongersestraat wordt goed in de gaten gehouden, aldus Van Dorst. ,,Daar staat het water redelijk hoog en moeten we ervoor zorgen dat duikers goed open blijven."

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen