02:22:43    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 03 mei 2013 15:23 uur, laatst gewijzigd op 04 mei 2013 13:20 uur

Waterlintje voor Brabants Centrum

Waterlintje voor Brabants Centrum

Op de foto: Locowatergraaf Tiny Arts overhandigt de jubileummedaille van De Dommel aan Marc Cleutjens van Brabants Centrum.

Waterschap De Dommel bestaat 150 jaar en viert dit onder meer door medailles uit te reiken aan organisaties en personen die een bijdrage leveren aan het werk rondom schoon, voldoende en veilig water. Vrijdag 3 mei, op de Internationale Dag van de Persvrijheid, was directeur-hoofdredacteur Marc Cleutjens een van de mensen die een ’lintje’ kreeg uit handen van locowatergraaf Tiny Arts.

Arts benadrukte het belang van verslaglegging over projecten die het waterschap uitvoert. ,,Het waterschap is voor veel burgers een onzichtbare instelling. Juist daarom is het goed dat bij tijd en wijle ons werk wordt belicht in de media.” Dat dit op een kritische wijze gebeurt, is volgens Arts een goede zaak. ,,Dat houdt ons scherp.”

Cleutjens toonde zich verheugd over het eerbetoon dat zijn krant te beurt viel. Hij prees het initiatief om in september weer een feestelijke waterdag te houden voor alle inwoners uit de regio. De waterdag vindt plaats op 22 september en krijgt onder meer invulling met het project Dommeltheater.

Naast Cleutjens kreeg Michel Theeuwen, journalist van Eindhovens Dagblad, als vertegenwoordiger van de regionale pers een medaille in het waterschapshuis aan de Bosscheweg in Boxtel. Voorts ontvangt Omroep Brabant de onderscheiding. De medailles werden uitgereikt met een exemplaar van de cd 'Rond de Dommel', die vorig jaar is opgenomen door de Boxtelse muziekgroep DesdeKunst.

Foto's

Waterlintje voor Brabants Centrum

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Olieenzo Gemeente Boxtel