17:57:08    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Zondag, 27 mei 2012 23:59 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2012 00:01 uur

Warme sfeer tijdens Limuscene

Warme sfeer tijdens Limuscene

Op de foto: Het duo Jules Heesbeen en Jelle Ruijssenaars beten zondagmiddag het spits af in de kiosk. (Foto: Peter de Koning).

Stralend weer, afwisselende acts en een goede sfeer. De vijfde editie van het Liempdse muziekfestival Limuscene mag een succes genoemd worden. Lokaal muziektalent bezorgde de vele bezoekers zondag een gezellige middag én avond.

Al vroeg in de middag kwamen veel Liempdenaren en Boxtelaren naar het Concordiapark waar in de kiosk en muziektent diverse bands hun opwachting maakten. Variatie voerde daarbij de boventoon. Musicalnummers, hedendaagse popliedjes en harde rockmuziek waren in Liempde te horen.

Juist die variatie zorgde voor complimenten van het publiek. ,,Het is echt voor ieder wat wils", concludeerde Jan van Griensven. En dat is precies wat de organisatie met het evenement wilde bereiken. ,,We hebben elk jaar een andere line up", vertelde Kees Berkelmans namens de organisatie. ,,Er is veel lokaal talent in Liempde en Boxtel en tijdens Limuscene bieden we hen een podium." Het zonnige weer gaf het evenement een echte festivalsfeer. Berkelmans: ,,Dat is precies wat we willen bereiken. We kunnen alleen maar heel erg tevreden zijn over deze editie van Limuscene."

Ook zondag wordt in het centrum van Liempde een evenement georganiseerd. Van 09.30 tot 17.00 uur wordt de jaarlijkse Brabantse Oldtimerdag gehouden. Bezoekers kunnen diverse oldtimers bezichtigen, tevens zijn er toertochten.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen