RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:47:05    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 27 mei 2012 23:59 uur, laatst gewijzigd op 28 mei 2012 00:01 uur

Warme sfeer tijdens Limuscene

Warme sfeer tijdens Limuscene

Op de foto: Het duo Jules Heesbeen en Jelle Ruijssenaars beten zondagmiddag het spits af in de kiosk. (Foto: Peter de Koning).

Stralend weer, afwisselende acts en een goede sfeer. De vijfde editie van het Liempdse muziekfestival Limuscene mag een succes genoemd worden. Lokaal muziektalent bezorgde de vele bezoekers zondag een gezellige middag én avond.

Al vroeg in de middag kwamen veel Liempdenaren en Boxtelaren naar het Concordiapark waar in de kiosk en muziektent diverse bands hun opwachting maakten. Variatie voerde daarbij de boventoon. Musicalnummers, hedendaagse popliedjes en harde rockmuziek waren in Liempde te horen.

Juist die variatie zorgde voor complimenten van het publiek. ,,Het is echt voor ieder wat wils", concludeerde Jan van Griensven. En dat is precies wat de organisatie met het evenement wilde bereiken. ,,We hebben elk jaar een andere line up", vertelde Kees Berkelmans namens de organisatie. ,,Er is veel lokaal talent in Liempde en Boxtel en tijdens Limuscene bieden we hen een podium." Het zonnige weer gaf het evenement een echte festivalsfeer. Berkelmans: ,,Dat is precies wat we willen bereiken. We kunnen alleen maar heel erg tevreden zijn over deze editie van Limuscene."

Ook zondag wordt in het centrum van Liempde een evenement georganiseerd. Van 09.30 tot 17.00 uur wordt de jaarlijkse Brabantse Oldtimerdag gehouden. Bezoekers kunnen diverse oldtimers bezichtigen, tevens zijn er toertochten.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg SNS Bank Café zaal Kloosterzicht