11:47:49    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 10 mei 2011 17:13 uur, laatst gewijzigd op 10 mei 2011 17:20 uur

Warm onthaal voor DVG

Warm onthaal voor DVG

Op de foto: Juichende DVG'ers na de ontvangst in het gemeentehuis. (Foto: Albert Stolwijk).

Wethouder Anton van Aert van Boxtel heeft zojuist de twee kampioensteams van voetbalvereniging DVG uit Liempde gehuldigd in het gemeentehuis. Zowel de mannen als de vrouwen wonnen zondag de titel.

Van Aert hief het glas in het personeelsrestaurant samen met de voetballers, technische staf en supporters van DVG op de promotie naar de vierde klasse. Hoewel er maar een paar speelsters van het vrouwenteam aanwezig waren bij de huldiging werden zij door de wethouder ook nadrukkelijk in de feestvreugde betrokken. ,,Ook de vrouwen hebben zondag beslag gelegd op de titel en een geweldig seizoen doorgemaakt. Zij verdienen daarvoor alle lof.”

De wethouder richtte zich vervolgens op de spelers en leiding van het eerste mannenteam. ,,Ik heb niet de indruk dat dit de eerste keer is dat jullie het kampioenschap vieren, want zondag is er ook al gefeest bij de club en maandag in het centrum van Liempde. Het zij jullie gegund, want kampioen worden is iets heel bijzonders, zeker als je de naaste concurrent in een directe confrontatie verslaat met 2-0. Het is de mooiste manier om de titel te pakken en vergelijkbaar met de ontknoping in de eredivisie tussen Ajax en FC Twente komende zondag.”

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding