RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:16:36    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 16 november 2014 15:48 uur, laatst gewijzigd op 22 november 2014 15:25 uur

Warm onthaal Sint Liempde

Warm onthaal Sint Liempde

Op de foto: Burgemeester Mark Buijs van Boxtel en presentator Ruud Bouwman ontvingen Sinterklaas zondagmiddag op het bordes van het voormalige raadhuis in een nat en herfstachtig Liempde. (Foto: Stefan Latijnhouwers).

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten straalden zondagmiddag van oor tot oor op het bordes van het voormalige raadhuis in Liempde. Burgemeester Mark Buijs van Boxtel, presentator Ruud Bouwman en honderden kleine en grote inwoners van het klompenmakersdorp bezorgden de goedheiligman in het centrum van het dorp een warm welkom.

Ondanks het sombere herstweer vermaakten de kinderen, hun ouders en opa's en oma's en andere belangstellenden zich uitstekend. Zelfs het feit dat papraplu's in alle kleuren van de regenboog het zicht op het bordes - en dus op Sinterklaas - een beetje belemmerden zorgde niet voor problemen of klagende mensen. De sfeer was zoals elk jaar ontspannen en gezellig.

Uiteraard verliep ook deze intocht niet helemaal vlekkeloos. Een paar pieten waren het spoor letterlijk bijster. De hoofdpiet had besloten dat zij met een trapfiets over het spoor naar Liempde zouden komen met een speciaal cadeautje voor burgemeester Buijs. Maar ze hadden al dagen niets van zich laten horen, de satellietpiet had al die tijd geen contact kunnen leggen met het tweetal. Uiteindelijk kwam gelukkig alles toch nog goed en arriveerden de Pieten uiteindelijk toch nog in Liempde.

Na de intocht bezocht Sinterklaas alle Liempdse kinderen in zaal De Punder en in basisschool De Oversteek.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Olieenzo SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg