RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:02:45    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 20 december 2012 12:53 uur, laatst gewijzigd op 14 januari 2013 17:05 uur

Waggelrevue nog niet uitverkocht

Waggelrevue nog niet uitverkocht

Op de foto: Linda van de Wiel (links) en Debby van de Loo delen als Les Femmes Fatales ook nu weer het podium met Jeroen Scheel voor een muzikale persiflage. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari organiseert Stichting Openbaar Carnaval (SOC) de jaarlijkse zittingsavonden in Boxtel. In hofpaleis Denziz aan de Stationsstraat 71 wordt gekozen voor een vernieuwde opzet in de vorm van een humoristische Waggelrevue. Tijdens de voorverkoop zijn nog niet alle toegangskaarten verkocht.

Waar de voorbije jaren het aanbod van tonpraters aan de magere kant was, zijn de organisatoren van de Eendengatse koldershow blij dat zij nu liefst vier plaatsgenoten konden strikken om in de buutton te klimmen. Daarnaast zijn er onder meer ludieke sketches door de formaties Hers & Dwers en Jonas & Jasmien en is er muzikale inbreng door ’Les Femmes Fatales featuring Jeroen’, De Dorini’s en carnavalsclub De Natneuzen. De instrumentale omlijsting van de Waggelrevue wordt verzorgd door The Ducktownband, terwijl Kees van de Loo de presentatie voor zijn rekening neemt.

Entreebewijzen kosten acht euro en zijn te koop in hofpaleis Denziz of kunnen worden gereserveerd via e-mail: zittingsavond@socboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel SNS Bank Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie