RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:56:01    dinsdag, 22 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 20 december 2012 12:53 uur, laatst gewijzigd op 14 januari 2013 17:05 uur

Waggelrevue nog niet uitverkocht

Waggelrevue nog niet uitverkocht

Op de foto: Linda van de Wiel (links) en Debby van de Loo delen als Les Femmes Fatales ook nu weer het podium met Jeroen Scheel voor een muzikale persiflage. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari organiseert Stichting Openbaar Carnaval (SOC) de jaarlijkse zittingsavonden in Boxtel. In hofpaleis Denziz aan de Stationsstraat 71 wordt gekozen voor een vernieuwde opzet in de vorm van een humoristische Waggelrevue. Tijdens de voorverkoop zijn nog niet alle toegangskaarten verkocht.

Waar de voorbije jaren het aanbod van tonpraters aan de magere kant was, zijn de organisatoren van de Eendengatse koldershow blij dat zij nu liefst vier plaatsgenoten konden strikken om in de buutton te klimmen. Daarnaast zijn er onder meer ludieke sketches door de formaties Hers & Dwers en Jonas & Jasmien en is er muzikale inbreng door ’Les Femmes Fatales featuring Jeroen’, De Dorini’s en carnavalsclub De Natneuzen. De instrumentale omlijsting van de Waggelrevue wordt verzorgd door The Ducktownband, terwijl Kees van de Loo de presentatie voor zijn rekening neemt.

Entreebewijzen kosten acht euro en zijn te koop in hofpaleis Denziz of kunnen worden gereserveerd via e-mail: zittingsavond@socboxtel.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel SNS Bank Proef Culinair Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo