11:38:16    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 07 februari 2013 15:16 uur, laatst gewijzigd op 07 februari 2013 15:22 uur

Waggelpodium vol muziek

Waggelpodium vol muziek

Op de foto: De Aggemarvanhuisaf Band begeleidt tijdens het Waggelpodium uiteenlopende vocale gasten. (Foto: Nart Verhagen).

Tal van vocalisten beklimmen zaterdagavond 9 februari met De Aggemarvanhuisaf Band het Waggelpodium in grand café Rembrandt. Tijdens de gratis toegankelijke feestavond klinkt continu muziek. ,,We willen het publiek graag de sfeer van het vroegere hofpaleis Bellevue laten proeven”, zegt medeorganisator Fred van Dijk.

Diverse liedjes van het Kwekdeuntjesfist, die te beluisteren zijn op de carnavals-cd Indegatse Snaterhits, worden live vertolkt in Rembrandt. Maar daarnaast hebben de initiatiefnemers van het Waggelpodium zich ook verzekerd van de medewerking van lokaal zangtalent dat zich op meerdere fronten heeft bewezen.

Kees Berkelmans neemt de presentatie voor zijn rekening en zal ook zingend van zich laten horen. Andere vocalisten zijn Debby van de Loo, Tessa Berkelmans, Gerlof Trommelen, Gewoon Cor, De Drie Kupkes, Christian van Zogchel, (b)artiest Mischa en Celine Tuns. Vanaf 20.30 uur betreden de eerste artiesten het Waggelpodium.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Elan Bikes support Filipe TopSlank Toverboom Remax-optimus buisman optiek Geerts advies Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Huidtherapie